Omleta de vara cu miez de lapte Delaco

de dakris in Aperitive / Garnituri, 16 Aug 2012 | 3275 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 rosie
  • 1/4 ardei
  • cateva rondele de carnat taranesc
  • 2 fire patrunjel
  • 1 lingurita ulei
  • 1 cutie miez de lapte Delaco
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta de vara cu miez de lapte Delaco:

Intr-o tigaie cu strat ceramic punem 1 lingurita ulei si 5-6 rondele carnati si ii lasam sa se prajeasca un pic la foc mic, apoi adaugam ardeiul taiat felii subtiri si 1/2 rosie taiata cubulete. Lasam sa se calesca un pic legumele peste care varsam ouale batute, condimentate, dupa gust si amestecate cu patrunjelul tocat. Dupa cateva minute intoarcem omleta cu grija pe cealalta parte pentru a fi rumena pe ambele parti.

Servim cu rosie si miez de lapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta de vara cu miez de lapte Delaco" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Bruschete